Bine ai venit [Autentificare]

Cele mai vândute

fusta roz prafuit.jpg
Fusta tulle roz prafuit
de la 85 RON

fusta din tulle albastra.jpg
Fusta din tulle albastru electric
de la 85 RON


fusta din tul de dama.jpg
Fusta din tul Red Pasion
de la 89 RON

fusta din tulle black.jpg
Fusta Lady Black Caviar
de la 89 RON


fusta din tiul.jpg
Fusta din tulle verde
de la 89 RON

Fusta din tulle Burgundi Visinie.jpg
Fusta din tulle LADY Burgundi
de la 89.99 RON


fuste tulle mama fiica.jpg
Fuste din tulle mama fiica roz prafuit
de la 120 RON

fusta burgundi.jpg
FUSTA TULLE VISINIE CU PENSE
de la 85 RON


5-1.JPG
Fustita Tu-Tu cu pene Lebada
de la 75 RON

Fusta din tulle ivoire.jpg
Fusta Lady Vanila
de la 89 RON


Termeni si conditii


Notă legală importantă

Această pagină, împreună cu documentele care fac referire la ea, va supune atenției termenii și condițiile sub care noi vindem orice produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru, www.alabalatutu.com.

Va rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a comanda de pe site-ul nostru.

Folosind site-ul nostru indică faptul că sunteți de acord cu termenii și condițiile afișate pe acest site, indiferent dacă vă înregistrați pe site sau nu. Dacă nu sunteți de acord cu acestea vă rugăm să nu folosiți site-ul sau sa nu comandati produsele noastre pe orice alte cai (comenzi telefonice, facebook, etc)

Statutul dvs. 

Atunci când efectuați o comandă pe site-ul nostru, garantați următoarele:Sunteți legal capabil să vă obligați la un contract;Aveți vârsta minimă legală de 18 ani;Sunteți rezident al României

Mod de lucru

După ce faceți o comandă veți primi de la site-ul www.alabalatutu.com un mail de confirmare a comenzii dvs. Ȋn cazul în care credeți că ați făcut vreo greșeală în ceea ce privește comanda dvs. vă rugăm să ne anunțați pe mail sau telefonic înainte ca comanda dvs. să fie procesată.

Când faceți o cerere pentru produsele de pe site-ul www.alabalatutu.com  garantați că toate detaliile pe care ni le furnizați sunt adevărate și corecte.

Toate produsele de pe site sunt facute la comanda pentru dimensiunile specificate de client, acestea fac referire la culoarea, materialul, forma finală și croiala, precum și la mărimile specifice clientului, la fel si in cazul unei comenzi telefonice, pe mail sau pe Facebook, orice comanda este facuta pe specificatiile clientului. 

Drepturile clientului

Ȋn conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile.

Disponibilitate și livrare

Comanda dvs. va fi primită de către dvs. în limita datei scrise în Confirmarea de trimitere. Ȋn cazul în care aceasta nu este specificată, comanda va ajunge la dvs în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea măsurilor de la dvs sau de la primirea mail-ului de confirmare de la unul din consultanții noștri în ceea ce privește produsele personalizate.

Politici de retur

 Ȋn conformitate cu Ordonanța de Urgență 34/2014, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile. Conform OUG 34/2014, lit. L, produsele se pot returna daca nu respectă compoziția materialului nu este aceeași cu cea specificată in descrierea produsului. Produsele se pot returna, în ambalajul original sau in orice ambalaj care sa protejeze produsul astfel incat el sa ajunga la noi in stare intacta, în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face gratuit in cazul modificărilor sau a retușurilor , recomandăm folosirea aceluiasi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, pentru refuzul produsului prin retur transportul va fi contra cost. Ala Bala Tutu va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile calendaristice de la data denunțării în scris a contractului pentru produsele care sunt pe stoc.

Nu se face retur pentru produsele care au fost executate dupa specificatiile consumatorului; saudin motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.

Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare, nu includ cheltuielile de transport.  

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă semne de purtare, miros de parfum, modificări fizice, ,materiale agatatat, scamosat, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc. 

Unele din produse nu sunt returnabile datorită motivelor de igienă.

Pentru a face un retur trebuie să ne anunțați înainte de a returna produsul, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail la adresa contact@alabalatutu.com. Produsele cumpărate le poți returna în 14 zile calendaristice de la achiziție și veți primi banii înapoi (mai puțin cei de livrare) Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client. Produsele să nu fie purtate, să se afle în stare perfectă și să aibă toate etichetele cu care au fost livrate.

Contravaloarea produselor se achită in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului la sediul nostru. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Banii vor fi returnați prin virament bancar în contul bancar specificat de dvs. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele Nu se acceptă pentru retur produse care prezintă urme de uzură sau consum, produse personalizate conform cerințelor clientului, produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, produse fără ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Politica de conciliere

Orice altă problemă cauzată de produsele si serviciile prezentate pe alabalatutu.com si care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabilă in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabilă cu concilierea este Georgiana Apostolescu, putand fi contactată la adresa alabalatutu@gmail.com, sau telefonic la numărul0723208087.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului alabalatutu.com clientul isi asumă in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi platite de Ala Bala Tutu fată de orice client este valoarea sumei incasate de Ala Bala Tutu de la acest client.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face după ce veți primi confirmarea pe mail a faptului că aveți comanda înregistrată în sistem. Comenzile trimise după ora 16.00 se vor înregistra în ziua urmatoare si vor fi livrate în următoarele termen de maxim 10 zile lucratoare.

Livrările se fac oriunde în țară (România), prin:Curierat rapid: în termen 24h sau de maxim 48h în cazuri excepționale. 

Adresa de pe comandă să fie adresa unde vă poate găsi curierul între orele 9.00-17.00, dacă nu ați specificat alte ore în comandă, unde va încerca 3 zile la rând.

Ȋn cazul în care doriți să schimbați adresa puteți merge la sediul lor să luați coletul sau plătiți o taxă suplimentară (direct la curier) pentru re-direcționarea comenzii.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună.

Ala Bala Tutu își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Ala Bala Tutu care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

Vă rugăm să ne contactați pentru orice nelamuriri.

Email:  contact@alabalatutu.com

Telefon:  0723208087 


Coșul meu

Nu aveți niciun produs adăugat în coș