Bine ai venit [Autentificare]

Cele mai vândute

fusta roz prafuit.jpg
Fusta tulle roz prafuit
de la 85 RON

fusta din tulle albastra.jpg
Fusta din tulle albastru electric
de la 85 RON


fusta din tul de dama.jpg
Fusta din tul Red Pasion
de la 89 RON

fusta din tulle black.jpg
Fusta Lady Black Caviar
de la 89 RON


fusta din tiul.jpg
Fusta din tulle verde
de la 89 RON

Fusta din tulle Burgundi Visinie.jpg
Fusta din tulle LADY Burgundi
de la 89.99 RON


fuste tulle mama fiica.jpg
Fuste din tulle mama fiica roz prafuit
de la 120 RON

fusta burgundi.jpg
FUSTA TULLE VISINIE CU PENSE
de la 85 RON


5-1.JPG
Fustita Tu-Tu cu pene Lebada
de la 75 RON

Fusta din tulle ivoire.jpg
Fusta Lady Vanila
de la 89 RON


Confidentialitatea si Protectia Datelor Personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ala Bala Tutu are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. sau un membru al familiei dvs. ori o alta persoana.Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative

Prin completarea formularului de creare cont si/sau finalizare comanda Cumparatorul declara si este de acord ca datele completate sa fie salvate in baza de date a  Ala Bala Tutu si da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate, prelucrate si transmise de catre Ala Bala Tutu  catre partenerii sai(procesatori de plati, firme de transport, agentii de marketing si publicitate...), atat in tara cat si in strainatate. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele  in conditiile in care doriti sa lansati o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul Dvs. face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. 

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele si serviciile oferite de Ala Bala Tutu, va rugam sa ne trimiteti un mesaj pe adresa de mail contact@alabalatutu.com . 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre Ala Bala Tutu sau prin email la adresa contact@alabalatutu.com

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa Dvs. de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Ala Bala Tutu nu poate fi facuta responsabila  pentru erorile survenite in urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea  confidenţialitatea contului sau a  parolei. Ala Bala Tutu nu poate fi făcut răspunzător in  nici un fel pentru pierderea  alterarea datelor personale stocate pe site in scopul precizat in  prezentul document. 

Ala Bala Tutu garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Ala Bala Tutu nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@alabalatutu.com

Ala Bala Tutu se obligă că datele personale să nu fie difuzate către terţi cu excepţia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în bază legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.   Datorită modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul informatic sunt transmise pe cale electronică, Ala Bala Tutu nu poate fi făcut răspunzătoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare.

La sesizarea utilizatorilor, Ala Bala Tutu va lua toate măsurile   pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor  abilitate  rezolve acest  de infracţiune.   Informaţiile furnizate către Ala Bala Tutu vor fi  folosite numai  scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Ala Bala Tutu, abonarea la newsletter, etc), conform legilor  vigoare.

Ala Bala Tutu nu furnizează  datele dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajază spam-ul,  nu face publice datele furnizate de clienţii  fără acordul explicit al  acestora.   Orice accesare a bazei de date cu informaţii personale a utilizatorilor www.alabalatutu.com, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi inregistrata într-un fisier de acces.

Fişierele de acces vor face identificarea de către Ala Bala Tutu a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fără un motiv legitim, in vederea sesizării organelor. Orice încercare de a  datele personale ale altui utilizator, de a frauda conţinutul site-ului  de a afecta performantele  serverului pe care rulează site-ul www.alabalatutu.com, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si se va  pune in mişcare cercetarea legala a aceluia, acelora care au iniţiat aceasta acţiune.

Coșul meu

Nu aveți niciun produs adăugat în coș